Sajten

Vi publicerar en ny poesirecension varje onsdag morgon, utom en onsdag i månaden då vi istället presenterar och publicerar en ca sextio minuter lång poesipod där aktuell poesi framförs och diskuteras. Uppehåll görs över sommaren och några veckor kring jul.

Recensionerna ligger uppe en vecka. De kan sedan läsas som pdf:er under innevarande år och när året har gått samlas de i en litteraturkritisk kalender med ett omfattande efterord som sammanfattar det gånga årets poesi på svenska. Poddarna arkiveras på sajten och är fortsatt tillgängliga för lyssning.

Allt redaktionellt material från Örnen och kråkan är gratis att ta del av. Finansieringen består i att vi säljer annonser såväl på sajten som i podden, samt att vi säljer poetisk expertis i form av tjänster och uppdrag. Vi tar även emot donationer, som oavkortat går till att betala recensenterna. Den som anlitar örnen och kråkan stödjer förekomsten av professionell dagskritik, utförd under rimliga villkor.

Örnen och kråkans hela verksamhet vilar på läsarnas och lyssnarnas förtroende. Vi tar gärna emot synpunkter på vår verksamhet!

Sajten ägs av AB Örnen och kråkan.

ISSN 2002-7036

Ansvarig utgivare är Magnus William-Olsson

Utgviningsbevis